user_mobilelogo
Stel uw vraag

De missie van ElspeetHistorie.nl is om "alle historische informatie over Elspeet te ontsluiten middels een open platform".

De website bevat inmiddels veel informatie welke dagelijks door vele mensen word bezocht. Maar er is altijd meer informatie te vinden! Om dit te kunnen realiseren hebben we ook uw hulp hard nodig. Veel informatie is nog niet beschikbaar, of is niet toegankelijk. Van veel onderwerpen weten wij nog onvoldoende. Hier willen we verandering in brengen, en vragen hierbij uw hulp en medewerking.

Hoe kunt u helpen?

Op de website ElspeetHistorie.nl zullen periodiek nieuwsberichten worden geplaatst met vragen omtrent een specifiek onderwerp. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe vragen, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Zodra er een nieuwsbericht geplaatst is, dan ontvangt u deze per mail. Heeft us extra informatie met betrekking tot het nieuwsbericht, dan kunt u dit middels een reply op de mail terugsturen naar de website. De nieuwe informatie zal dan worden toegevoegd aan het nieuwsbericht, hetgeen wellicht nog meer informatie gaat opleveren. Wij rekenen op uw hulp!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven. Je word dan periodiek op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op de website. 

 

Inschrijving nieuwsbrief ElspeetHistorie.nl
captcha 
Ontvang regelmatig het laatste nieuws, en help mee de historie van Elspeet levendig te houden.

 

 

Na de bevrijding werd het koper van de familie van Sloten weer opgegraven en gepoetst. Onderstaande foto is uit 1945, en komt uit de familie collectie.
Een groot aantal voorwerpen op de foto worden herkend door de familie. Echter wie staan er op de foto, en waar is deze foto gemaakt? Wie heeft meer informatie over het koper opgraven na de oorlog?
Het hondje op de foto heet Rudy.
Staat er ook een imker bij?

opgegraven-koperOpgegraven koper wat weer gepoetst word. Foto: D. Hooghordel ©

U kunt uw reactie versturen via de "Stuur uw reactie" knop aan de zijkant van deze pagina.

 

Wie is online?

We hebben 74 gasten en geen leden online