user_mobilelogo
Stuur hier uw reactie. U ontvangt z.s.m. van ons bericht retour.
1000 tekens over
Bestanden toevoegen

De missie van ElspeetHistorie.nl is om "alle historische informatie over Elspeet te ontsluiten middels een open platform".

De website bevat inmiddels veel informatie welke dagelijks door vele mensen word bezocht. Maar er is altijd meer informatie te vinden! Om dit te kunnen realiseren hebben we ook uw hulp hard nodig. Veel informatie is nog niet beschikbaar, of is niet toegankelijk. Van veel onderwerpen weten wij nog onvoldoende. Hier willen we verandering in brengen, en vragen hierbij uw hulp en medewerking.

Hoe kunt u helpen?

Op de website ElspeetHistorie.nl zullen periodiek nieuwsberichten worden geplaatst met vragen omtrent een specifiek onderwerp. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe vragen, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Zodra er een nieuwsbericht geplaatst is, dan ontvangt u deze per mail. Heeft us extra informatie met betrekking tot het nieuwsbericht, dan kunt u dit middels een reply op de mail terugsturen naar de website. De nieuwe informatie zal dan worden toegevoegd aan het nieuwsbericht, hetgeen wellicht nog meer informatie gaat opleveren. Wij rekenen op uw hulp!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven. Je word dan periodiek op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op de website. 

 

 

 

Crossbaan

Crossbaan

Motorcrossbaan Elspeet

View more
Molen

Molen

Molen de Hoop

View more
Wateroverlast

Wateroverlast

Overzicht wateroverlast

View more
Monumenten

Monumenten

Overzicht monumenten

View more
Vliegveld

Vliegveld

Aanleg vliegveld

View more
Englandspiel

Englandspiel

Geheim agenten

View more
Oorlogsslachtoffers

Oorlogsslachtoffers

Oorlogsslachtoffers

View more
Crash-sites

Crash-sites

Overzicht van crash sites

View more

ElspeetHistorie.nl een wereld om te ontdekken